Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 500 gramů |
cibule - smažená | 1 kus |
vejce | 1 kus |
kmín | |
pepř | |
sůl |
omáčka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
smetana
Upravit ingredienci: smetana
|
3 - 4 dl |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
100 gramů |
olej
Upravit ingredienci: olej
|
1 lžíce |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
|
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
2 kusy |
petržel
Upravit ingredienci: petržel
|
2 kusy |
celer
Upravit ingredienci: celer
|
1/4 - 1/2 kusu |
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Vejce s cukrem šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí - asi 10 minut. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
F-club je nekuřácké společenské a rehabilitační centrum v Ostravě-Mariánských...